Teoretické a praktické aspekty hodnotenia marketingovej výkonnosti - Pajtinková - Bartáková, Gabriela
Hodnotenie marketingovej výkonnosti ako integrálna súčasť komplexného hodnotenia organizácie. Komparácia hodnotenia marketingovej produktivity a marketingového auditu. Modely používané na hodnotenie marketingovej výkonnosti.