Nielen evidovať, ale najmä riadiť - Oravec, Jozef
Efektívne riešenie riadenia skladu - WMS Warehouse management system. Optimalizácia riadenia skladu. Trendom pri moderných WMS je využívanie EDI. Priama komunikácia s dodávateľmi, resp. odberateľmi o tovare a o dodávkach.