Štúdia o finančnom začleňovaní neutešená situácia ľudí nevyužívajúcich finančné služby - Rademaker, Jennifer
Správa o štúdií Road to Inclusion (Cesta k začleneniu) spoločnosti MasterCard, ktorá ukázala že milióny Európanov nevyužívajú finančné služby, alebo finančné služby nie sú pre nich dostupné.