Konkurenceschopnost národních ekonomik - kritická reflexe konceptu - Krpec, Oldřich
Kritika koncepcie konkurencieschopnosti národných ekonomík. Motivácia pre používanie koncepcie kokurencieschopnosti. Ídea voľného obchodu a súčasné podmienky. Možnosti politickej autority. Aglomerácia a konkurencieschopnosť. Problémy s politikou konkurencieschopnosti. Limity verejných zásahov. Medzinárodné dopady politiky konkurecieschopnosti.