Smart obnoviteľné zdroje energie a ich vplyv na bezpečnosť siete - Kultan, Jaroslav, 1960-
Stabilita elektrizačnej siete na Slovensku a schopnosť zdrojov (smart) prispôsobiť sa zmenám. Tvorba komunikačného systému medzi jednotlivými smart prvkami. Zvyšovanie bezpečnosti elektrizačného systému, znižovanie strát v elektrickom vedení a potrebnej regulačnej energie.