Možnosti hodnocení fiskální pozice a stabilizační fiskální politika - Pikhart, Zdeněk
Definícia a rámec pre hodnotenie fiškálnej udržateľnosti. Stabilizačná funkcia fiškálnej politiky. Udržateľnosť verejného dlhu. Štrukturále a cyklické saldo.