Regulatory Impact assessment (RIA) - základný inštitucionálny rámec hodnotenia vládnych regulácií v podmienkach SR - Janošková, Katarína
Charakteristika RIA (Regulatory impact assessment). Zodpovedné orgány v rámci RIA. Výhody a nevýhody Regulatory impact assessment.