Globálna orientácia európskeho retailingu - Čihovská, Viera
Analýza európskeho obchodu a charakter a dôsledky globálnych trendov hlavne v oblasti európskeho retailingu. Podstata a význam retailingu. Európske typy retailingu. Súčasnosť a budúcosť európskeho retailingu. Internacionalizácia a postupná globalizácia európskeho retailingu. Koncentrácia, kooperácia a špecializácia európskeho retailingu.