Postavenie tímovej práce v projektovom manažmente - Hvizdová, Eva, ml
Projekt a projektový manažment. Znaky projektu. Vzťah klasického a projektového prístupu. Štrukturalizácia projektu. Tímová spolupráca v projektovom manažmente.