Jak a proč měřit chování lidí na internetu - Lajka, Jan
Výskum vplyvu marketingových aktivít na chovanie na webe. Výskum vplyvu chovania na webe na nákup tovaru a služieb. Cesty, ktorými ľudia napĺňajú svoje potreby na internete.