Možnosti medzinárodnej kooperácie v oblasti regulácie finančných trhov - Jamborová, Erika Mária
Analýza a porovnanie súčasného regulatórneho rámca, jeho možností odvrátiť možnú krízu či zamedziť jej možným závažným dôsledkom. Medzinárodný kontext regulácie vo finančnom sektore.