Okno do černé skřínky - biometrie ve službách POP komunikace - Jesenský, Daniel
Neuromarketing vnímajú niektorí marketéri ako spásonosnú príležitosť, ktorá v budúcnosti výrazne ovplyvní marketingovú komunikáciu nielen v nadlinkovej reklame, ale aj v mieste predaja. Biometria v marketingovej komunikácii.