Konzekvencie zákona o podpore cestovného ruchu v regiónoch cestovného ruchu Slovenska - Michálková, Anna, 1968-
Zhodnotenie vybraných účinkov zákona o podpore cestovného ruchu na regióny cestovného ruchu na Slovensku.