Beyond budgeting - nový koncept v rozpočtovaní - Šagátová, Slavka, 1975-
Riadenie podnikových činností a hlavné výhody systému Beyond budgeting. Pružnosť reakcií na novovznikajúce situácie v rámci jasných strategických hraníc. Prenesenie zodpovednosti za rozhodnutia na výkonné tímy zase prispieva k zlepšeniam v oblasti nákladov a kvality.