Priame zahraničné investície - komparácia vzájomného vplyvu medzi EÚ a Ruskou federáciou - Sopková, Gabriela
Analýzu vplyvu priamych zahraničných investícií z Ruskej federácie na ekonomiku Európskej únie a naopak.