Rozpačitá bilancia, veľké očakávania - Solomon, Lucia
Končiace programové obdobie 2007 až 2013 bolo v poradí štvrtým v Európe a druhým pre Slovensko. Najčastejšie dôvody zaostávajúceho čerpania eurofondov na Slovensku. Plnenie cieľov z operačných programov v danom období. Programové obdobie 2014 až 2020 a nová európska stratégia "Európa 2020".