Regionálny rozvoj v znamení integrácie - Neupauerová, Zuzana
Príprava a implementácia programov v rámci cieľov Európskej územnej spolupráce v programovom období 2014 až 2020. Politika súdržnosti EÚ a aktivity medzi vnútroštátnymi, regionálnymi a miestnymi aktérmi jednotlivých členských štátov EÚ.