Kvalita výrobkov a služieb podľa normy ISO 9001 v organizácii - Moščáková, Anna, 1987-
Prehľad definícií kvality. Štandardizácia kvality a systému manažérstva kvality. Vývoj ISO 9001 na Slovensku. Prehľad vydaných certifikátov kvality vo svete.