Niektoré aspekty formovania osobnosti - Kozlová, Ľubomíra, 1952-
Autorky sa zamýšľajú nad tým, čo je obsahom edukačného pôsobenia učiteľa na vysokej škole. Autorky vychádzajú zo svojej pedagogickej praxe a sú presvedčené, že úloha učiteľa nespočíva len v odovzdávaní odborných informácií a jeho zodpovednosť sa nekončí len sprostredkovaním vedomostí a poznatkov.