Nové slová a výrazy z oblasti informatiky v súčasnom francúzskom jazyku - Petríková, Ľubica
Nová terminológia vo výpočtovej technike - anglické výrazy a ich ekvivalenty vo francúzštine. Slovná zásoba z oblasti internetu. Nová slovná zásoba z oblasti audio-vizuálnej a tlačiarenskej techniky.