Spoločné testovanie - Kurdelová, Ľubica
Analýza výhod a nevýhod spoločného testovania na základe už získaných praktických skúseností, ako aj na základe výsledkov prieskumu, ktorý autorky uskutočnili medzi študentmi rôznych fakúlt Ekonomickej univerzity v Bratislave.