Kategorizácia funkčných štylistických a gramatických prostriedkov reči diplomacie - Melušová, Elena, 1953-
Analýza štylistických a gramatických prostriedkov, ktoré je možné účelovo použiť v komunikácii. Miesto gramatiky, ktorá tiež patrí k významným štýlotvorným činiteľom. Príklady v slovenčine a vo francúzštine.