Materiálne didaktické prostriedky pri výučbe odborného jazyka - Dziváková, Michaela, 1979-
Využitie a funkcia materiálnych didaktických pomôcok pri výučbe cudzieho jazyka. Pozornosť je sústredená na spôsoby organizácie práce so študentami - mierne pokročilými na Ekonomickej univerzite v Bratislave, ktorí si vyberajú ruský jazyk ako tretí cudzí jazyk. Konkrétne príklady takejto práce pri výučbe odbornej, ruskej ekonomickej lexiky s pomocou audiovizuálnych pomôcok.