Business english for management studies - Halašová, Darina, 1954-
Autorka príspevku predstavuje koncepciu učebnice Business English for Management Studies, ktorá je určená pre cieľovú skupinu študentov podnikového manažmentu na školách ekonomického zamerania, čomu zodpovedá výber tém v jednotlivých lekciách. Autorka vybrala odborné materiály, ktoré umožňujú rozvíjať kompetencie pre stupeň C1 podľa SERR pre jazyky.