Grammatik im handlungsorientierten Fremdsprachenunterricht - Kuban, Heike
Úloha získavania gramatických kompetencií vo vyučovaní cudzích jazykov orientovanom na prax. Vyučovanie jazykov orientované na prax sa zakladá na poznaní, že v procese osvojovania si jazyka je smerodajná potreba naučiť sa aktívne komunikovať.