Study of pragmatic aspects of language - Breveníková, Daniela
Príspevok predstavuje úvod do štúdia pragmatických aspektov jazyka z hľadiska rozsahu a obsahu, ako aj z aspektu možnosti štúdia javov, ktoré patria do tejto oblasti v rámci štúdia lingvistických disciplín.