<La> competencia intercultural en la enseñanza de ene - Sánchez Presa, Mónica
Ako rozvíjať interkultúrnu kompetenciu študentov na hodinách španielskeho odborného jazyka na univerzite ekonomického zamerania. Vzťah medzi kultúrou a jazykom a pojmami ako sú interkultúrna komunikácia alebo interkultúrna kompetencia. Praktické cvičenia, ktoré majú pomôcť rozvíjať interkultúrnu kompetenciu študentov španielskeho odborného jazyka.