Gramatika vo výučbe anglického odborného jazyka - Ondrejová, Zuzana, 1953-
Postavenie gramatiky vo výučbe odborného anglického jazyka. Prezentácia metód učenia a nácviku gramatických javov v kontexte odbornej komunikácie.