Vplyv vzniku slobodného pohybu kapitálu v EÚ na prílev priamych zahraničných investícií do EÚ - Dudáš, Tomáš, 1976-
Analýza vplyvu zavedenia volného pohybu kapitálu v rámci EÚ na prílev priamych zahraničných investícií do EÚ.