Oceňovanie hmotného majetku v podmienkach SR - dôvody ohodnocovania majetku - Pavlíková, Ľudmila
Popis legislatívnej úpravy ohodnocovania dlhodobého hmotného majetku na Slovensku, spôsoby výpočtu rôznych hodnôt jednotlivých druhov majetku, ako aj poukázanie na praktické využitie ohodnocovania a dôvody ohodnocovania majetku v rôznych oblastiach činnosti firmy z pohľadu podnikateľa.