Vývoj samosprávy na miestnej úrovni po roku 1989 - Zachar, Karol
Popis demokracie a jej zmyslu na komunálnej úrovni. Význam miestnej samosprávy. Charakter a význam občana a obce, obecného zastupiteľstva, starostu obce a ďaľších orgánov a inštitútov patriacich miestnej samospráve.