HR systémy v době informační společnosti - Černý, Milan
Inovácie súvisia s rozvojom a zmenami riadenia ľudských zdrojov. Informačné systémy dnes musia podporovať oblasti, ktoré kedysi mali podporu malú, či žiadnu - recruiting, proces začlenenia nového pracovníka, sledovanie a hodnotenie výkonnosti zamestnancov, vzdelávanie zamestnancov.