Firmy zatím marně hledají návod k použití generace Y - Červenková, Alena
Tuzemské spoločnosti doteraz nenašli kľúč na to, ako sa vyrovnať s prílivom mladých ľudí, ktorí od života chcú viac ako len kariéru. Charakteristické rysy generácie Y.