Třetina mladých je nespokojena se svým šéfem
Postoje a očakávania čerstvých absolventov vysokých škôl z generácie Y a ich manažérov súvisiace s prácou. Nakoľko manažéri rozumejú novopečeným absolventom, s ktorými pracujú.