Kto je povinný vyhotoviť faktúru a aké sú lehoty vyhotovania faktúr? - Meluchová, Jitka, 1965-
NR SR schválila 17. oktobra 2013 zákon č. 360/2013 Z.z., ktorým sa novelizuje zákon č. 222/2004Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. Prijatá novela prináša aj zmeny v lehote vyhotovania dokladov o oprave okrem tej najvýznamnejšej, ktorou je zavedenie kontrolného výkazu.