Realizované řešení eurokrize, makroekonomický vývoj v EU a demontáž evropského sociálního státu - Malý, Jiří
Charakteristika európskeho sociálneho modelu. Európsky sociálny štát v práve Európskej únie. Realizované riešenie eurokrízy ako jedna z príčin demontáže európskeho sociálneho štátu. Názory kritikov zvoleného spôsobu riešenia eurokrízy.