Nedávné a eventuální budoucí změny právního rámce eurozóny - Wawrosz, Petr
Historické dôvody, ktoré stáli za projektom spoločnej meny. Povinnosti členských krajín Európskej únie, ktoré doposiaľ nezaviedli euro. Kritériá pre zavedenie eura. Právne zakotvenie eura a pravidlá pre jeho fungovanie.