Stárnutí japonské populace: dopady a perspektivy - Stuchlíková, Zuzana
Analýza demografického vývoja súčasného Japonska. Zhodnotenie hlavných ekonomických a sociálnych možných dopadov rýchleho starnutia japonskej populácie.