Možnosti využitia tímového koučingu pri procese zmeny - Seemann, Peter
Hlavné princípy tímového koučovania a niektoré možnosti jeho použitia či skúsenosti. Atmosféra, miesto konania, proces a výber metódy tímového koučovania. Oblasti využitia tímového koučingu.