Competency-based approach to human resources management - Lišková, Stanislava
Kompetenčný prístup k riadeniu ľudských zdrojov v organizácii. Definovanie pojmov. Kompetenčné modely, ich typy, proces ich tvorby. Využitie kompetenčného prístupu v rozličných sférach riadenia ľudských zdrojov. Spojenie kompetenčného prístupu so strategickým manažmentom.