Potenciál vegetačních střech pozitivně ovlivnit životní prostředí velkých měst a průmyslových aglomerací - Baumannová, Milada
Zelené strechy sú nádejou pre budúcnosť veľkých mestských aglomerácií, pretože majú pozitívny vplyv na zdravie obyvateľstva a prinášajú novú estetickú kvalitu bývania. Zásady realizácie, technické a ekonomické hľadisko uplatnenia vegetačných striech.