Svet čaká opatrné prebúdzanie - Záborský, Ján
Výhľady pre svetovú ekonomiku v budúcom roku. Z dvoch najväčších západných ekonomík - EÚ a USA - sa bude viac dariť USA. Tlak na reformy podnikateľského prostredia v krajinách porastie, proti nemu však budú stáť vysoké štátne dlhy. Neefektívna verejná správa ako najväčšia brzda konkurencieschopnosti. Očakávania pre svetovú ekonomiku (rast reálneho HDP).