"Najťažšie je ostať a bojovať..." - Marianyi, Peter
Rozhovor s Alexejom Beljajevom, novým prezidentom zväzu strojárskeho priemyslu SR. Siituácia v zväze strojárskeho priemyslu SR i v slovenskom strojárstve všeobecne.