Po voľbách v Nemecku - vznikne " Únia transferov"? - Kráľ, Miloš
Najproblémovejšie európske témy - ako riešiť nesplatené štátne dlhy krajín PIIGS, Cypru, Slovinska ale už aj Francúzska. Efektívne riešenia a ďalšie smerovanie EÚ a eurozóny.