Efektívne metódy vyučovania ekonomických predmetov - Littvová, Zuzana
Analýza PowerPoint presentation ako jednej z vyučovacích metód, ktoré môžu byť použité v rámci aktuálneho typu vzdelávacieho systému. PowerPoint prezentácia predstavuje prostriedok pre efektívne poskytovanie informácií o produktoch, službách alebo spoločností.