Obchodovanie bude lacnejšie - Lehuta, Michal
Dohoda Svetovej obchodnej organizácie (WTO) o zjednodušení pravidiel medzinárodného obchodu. Zjednodušenie colných, obchodných a logistických procedúr. Odstraňovanie byrokratických prekážok. Transatlantické partnerstvo Európskej únie a USA. Rokovania USA s krajinami Tichého oceánu o Transpacifickom partnerstve. Najväčší obchodní partneri EÚ mimo EZVO v roku 2012. Najväčší obchodní partneri Slovenska mimo EÚ a EZVO v roku 2012.