Voľby 2012 v kontexte inštitucionalizácie straníckeho systému - Štefančík, Radoslav, 1976-
Pohľad na Parlamentné voľby 2012 na Slovensku. Definovanie faktorov, ktoré ovplyvňujú mieru inštitucionalizácie straníckeho systému.