Život potom, život teraz - Košturiak, Ján
Protiklad, do ktorého staviame našu prácu a život. Čo je dôležité v živote. Príklad manažéra, ktorý radil rybárovi, ako sa má správať a začať podnikať. Rozpor medzi naším životom a prácou. Riadiť sa vnútorným kompasom a nie hodinami na stene.