Telekom a spol. predsa len potrápi štvrtý operátor - Andacký, Jozef
Spoločnosť Swan ako nový hráč v telekomunikáciách. Dlhoročná história v sektore telekomunikácií a IT. Aukcia na 4G kmitočty. Prečo Swan išiel do aukcie? Kľúčová sféra štvrtého operátora - dátové služby, superrýchly mobilný internet.