Pomýlení kritici voľného pohybu - Lehuta, Michal
Otvorenie britského a nemeckého trhu práce pre Bulharov a Rumunov. Strach z veľkého počtu imigrantov. Postoje euroskeptických politikov. Štúdie o tom, že voľný pohyb osôb je vo všeobecnosti prospešný tak pre krajinu ich pôvodu, ako aj pre ich nové pôsobisko. Viac mobility v Európe. Európske krajiny s najväčším podielom cudzincov.